O nama

Tvrtku je osnovao g. Želimir Zrnetić 1993. godine u Zagrebu, te postavio temelj za uspješno poslovanje na Hrvatskom tržištu.

Poslovanje započinje konstruiranjem, proizvodnjom i prodajom noževa i lanaca za kopanje kanala u Hrvatskoj za potrebe polaganja telekomunikacijskih vodova, plinovoda i vodovoda.

Lanci i noževi za strojeve marke "CASE" i "DITCH WITCH". Na temelju dugogodišnjeg iskustva vlasnika tvrtke „Argola d.o.o.“ u konstruiranju, proizvodnji te prodaji industrijskih i transportnih lanaca na hrvatskom tržištu, poslovanje tvrtke širi se na razne grane proizvodne industrije, drvoprerađivačku, prehrambenu, metaloprerađivaku, industriji papira, termoelektrane, šećerane, proizvodnja opeke te ostale grane proizvodne industrije u Hrvatskoj. Kroz dugogodišnje profesionalno i odgovorno poslovanje tvrtka je izgradila uspješan odnos s partnerima iz Češke, Italije, Austrije te drugih država u regiji.

Gdje se nalazimo?

Kontakt

Argola d.o.o. Adresa : Karažnik 5, 10090 Zagreb. t/f : 01 / 3456-512 mob : 098 / 966-3655 e-mail : argola@argola-zagreb.hr

Željka Zrnetić Hršak, dipl. Oec.
Direktor/Komercijalno poslovanje tvrtke. t/m : 098 / 557-424 e-mail : zeljka.zrnetic.hrsak@argola-zagreb.hr

Bruno Zrnetić, ing. Stroj.
Tehnički odjel t/m : 098 / 1885-967 e-mail : bruno.zrnetic@argola-zagreb.hr